Greu cu barbatii

Vin sarbatorile Pascale si incepe nebunia cadourilor. Eu de obicei imi fac lista cu o luna inainte sa nu intru in panica pe ultima suta de metrii.

Chiar daca imi planific tot din timp, ma impotmolesc cand e vorba de cadourile pentru barbati, respectiv tata  si prietenul meu. Teoretic este simplu, practic nu prea.
Variantele sunt multiple, dar e complicat de ales.

In cautarile mele, am dat peste www.borealy.ro , care este salvarea noastra! Am si facut o mica lista de posibile cadouri pentru barbatii din viata noastra.
In functie de cat de apropiati sunteti, puteti opta fie pentru o agenda, sau un set de scris sub forma unui jurnal cu aspect vintage, penita si cerneala. Un set cu sticle de vin si accesorii poate fi o idee una, poate chiar pentru seful de la birou.
 Daca nu bea alcool, un ceai rafinat intr-un ambalaj elegant ar putea fi o alta varianta.
Pentru iubit, un ceas poate fi oricand un cadou potrivit, eu i-am luat deja cateva ceasuri asa ca probabil e timpul sa ii cumpar o cutie pentru colectie.
Sau un set de produse cosmetice, ca doar ne plac barbatii ingrijiti, nu?

 Set de vin 
Cutie ceai
Cutie ceasuri

Comments

comments

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*

Website Protected by Spam Master