Hair colour ideas

Hair colour ideas

Yes, I changed my hair color again. I can’t decide which colors I like more. The lighter version, with rusty accents and more highlights or the new bold mix, with so many red-violet-purple hues that I can’t even count. I love red and I don’t think I will ever  change that , so my hair colour ideas will always be around red and something.  The thing I know for sure is that Anto is an expert and she always surprises me with her ideas!

Backstage Studio- Where the magic happens

Yesterday we attended an anniversary party  at Backstage Studio- Anto’s new “home”! A minimalistic deco that was filled with amazing looking sweets and other goodies, a delicious black cake and Moet champagne, the best ingredients for a cool party! Thank you for the invite!

Idei de culori

Mi-am schimbat culoarea din nou! Nu ma pot decide care varianta mi-a placut mai mult. Cea mai deschisa, cu nuante rugini de toamna si suvite mai deschise sau cea noua in culori vibrante; rosu, violet si mov plus multe alte nuante intermediare pe care nici nu le pot numara. Iubesc rosu si nu cred ca voi renunta vreodata la el, astfel ideile mele pentru culori noi se invart in jurul: rosu si mai ceva. Anto innebuneste cand aude e rosul meu, dar imi face pe plac ca nu poate scapa de mine:)). Oricum, e experta si de fiecare data reuseste sa ma surprinda placut cu ideile ei.

Backstage Studio- Unde incepe magia

Ieri am petrecut impreuna cu niste oameni minunati, prieteni , la Backstage Studio cu ocazia implinirii unui an de activiate. De acum o puteti gasi pe Anto aici, e noua ei “casa”. Mi-a placut decorul minimalist, cu bun gust care ieri a fost colorat de numeroase bunatati care mai de care mai frumoase ca nici nu iti venea sa te atingi de ele.Un tort care mie mi-a placut foarte mult si nelipsita sampanie Moet! Toate ingredientele pentru o petrecere reusita, cum a si fost.

Multumim pentru invitatie Anto si Bianca!

 

hair colour ideas

 

hair colour ideas

 

hair colour ideas

 

designer and hairstylist

 

black fondant cake party hair colour ideas

fashion bloggers party

 

fashion-bloggers-party

 

fashion bloggers party fashion designer hairstylist

2 Comments

  1. Ne bucurăm că ai fost alături de noi si te aștept cu drag la noua mea “casă”! :*

  2. PS : Si nu in ultimul rând îti multumesc pentru ținută ! Mereu reușești să aduci in ținutele pe care mi le creezi o parte din personalitatea mea .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.