Kelly Image-Fashion shows-No Name

Am vesti bune pentru iubitorii de moda din Timsioara. Vineri 18, Iulie incepand cu orele 19: 30, la piscina terasei No name va avea loc un eveniment special dedicat modei.

Salonul Kelly Image împlineste 3 ani de existență și muncă în slujba frumuseții motiv pentru care avem onoarea de a vă invita să luați parte la un eveniment inedit, gândit în special pentru promovarea tinerilor designeri timișoreni, a creatorilor de accesorii și detalii fashion care ne pun în valoare machiajele și coafurile pe care le realizăm zilnic.

M-am bucurat sa aud ca se vor prezenta si cateva din colectiile absolventilor de moda de anul acesta, printre care si una din preferatele mele despre care o sa aflati mai multe pe blogul meu, in curand…

Astfel 4 colectii total diferite va vor incanta privirile:

O  Colectie de custome de baie semnate Alina Pop,accesorizate cu bijuterii create de Aldonei Pintea.

Vor defila într-un show incendiar, însoțit de un număr de breakdance, modele îmbracate în creatiile tinerei Gabriela Preda.” E o colecție spectaculoasă, abstract-minimalistă care te duce cu gândul la o Alice în Țara Minunilor, pierdută printre blocurile cenușii.” (Oana Barbu – organizator)

Eu abia astept sa revad colectia Alexandrei Onisa care m-a cucerit din prima-PsINKelf. Colecția Alexandrei Onișa te inspiră la eliberare prin cultură din primul moment. Suprapunerile de materiale, impremeurile inedite precum și accentele dramatice ale creațiilor sale vorbesc despre o femeie eliberată de orice constrangere și care își marchează traseul spre libertate pe piele.” (Oana Barbu – organizator)

Silvia Terziu va prezenta si cea mai recenta colectie intitulata La Parizienne

 

Pentru mai multe info si rezevari aveti pagina eventului: https://www.facebook.com/events/643780959042568/

Great news for all the fashion lovers around! This Friday  No name Club-Timisoara is hosting a super fashion event powered by Kelly Image Salon. Some of my favorite collections from the Art’s Facult gala will be here, so I am very exicted to see them up front. Some of my fellow ebloggers and friends will be joining too and we will keep you guys up to date with everything that is going around there!

10524612_873254249370057_3804573323851660823_n

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.