VERDE pentru BICICLETE-cum a fost

Dupa cum va spuneam , duminica am fost si eu printre multi altii (peste 5000 ) la pedalarea de primavara, un super eveniment VERDE pentru Biciclete organizat de Romina Faur

Adunarea s-a facut la ora 10, noi am ajuns pe la 10 45 ( ca saptamana a fost lunga si trezirea de duminica grea), cand deja era foarte multa lume adunata. 
Muzica, baloane colorate, oameni de toate varstele, chiar si animale de companie plimbate pe langa biciclete, in cosuri sau remorci speciale. Un spectacol de culoare si voie buna.
Mi-a placut mult energia de acolo. Cred ca niciodata nu am mai vazut atata lume fericita, zambareata la un loc. 
Pe traseul de aproximativ 14 km am intalinit si peripetii. Se mai pica, se mai opreau pe drum, altii s-au pierdut de grup. Cei mai putin politicosi  au fost soferii carora nu prea le-a placut miscarea asta fiind blocati in trafic din cauza noastra. Injurii si amenintari aiurea care nu isi aveau locul, unde sa mai punem ca unii voluntari erau cat pe ce sa fie calcati de soferii care nu tineau cont de indicatii .
Una peste alta , evenimentul a fost unul de succes si eu abia il astept pe urmatorul.
La final, inainte de premiere,  unul dintre biciclistii participanti si-a cerut iubita in casatorie intr-un mod foarte original ,ea evident a spus DA! Le urez si eu casa de piatra!

Foto: Flavius Neamciuc si Christoph Bucher

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.